Hans Biesheuvel als spreker op BCR

Hans Biesheuvel als spreker op BCR

Hans Biesheuvel van ONL als spreker op Business Challenge Rotterdam

Op een evenement voor ondernemers mag een belangrijke spreker als Hans Biesheuvel, voorzitter van Ondernemend Nederland (ONL), niet ontbreken. Wij zijn dan ook blij dat Hans Biesheuvel als spreker optreedt bij Business Challenge Rotterdam.

Over Hans Biesheuvel

Hans Biesheuvel is ondernemer en mede-oprichter/bestuurder van Ondernemend Nederland (ONL). Hier zet hij zich in om de stem van ondernemers beter te laten horen de brug te slaan naar de politiek. Hans Biesheuvel groeide op in een ondernemersgezin. Na jaren succesvol actief te zijn geweest als ondernemer werd hij in 2011 voorzitter MKB Nederland. In 2013 nam hij afscheid van deze functie om ONL voor Ondernemers op te richten. Naast ondernemer en investeerder is Biesheuvel ook adviseur en commissaris bij verschillende (MKB-)bedrijven en voorzitter van het Festival Classique in Den Haag.

Over ONL

ONL is een organisatie vóór ondernemers die gerund wordt dóór ondernemers. ONL heeft maar één belang: de stem van ondernemers te laten horen en een brug slaan naar de politiek. ONL doet concrete voorstellen en aanbevelingen om dit te bereiken. Het motto is Samen Nederland ondernemender maken!

Jort Kelder spreekt op BCR Stage

Jort Kelder spreekt op BCR Stage

Met smeuïge anekdotes geeft Jort Kelder tijdens de beurs een kijkje achter de schermen van de Nederlandse zakenwereld. Jort Kelder was tot 2007 hoofdredacteur van Quote en onder zijn leiding werd de succesvolle Quote 500 gelanceerd. Hij is tv-presentator van ‘Bij ons in De PC’ en ‘Hoe heurt het eigenlijk’. Daarnaast is hij regelmatig te gast bij ‘De wereld draait door’ en andere opinieprogramma’s.

Inschrijven als exposant nu mogelijk

Inschrijven als exposant nu mogelijk

Voor een bedrag van € 1.500,- exclusief BTW doet u al mee aan Business Challenge Rotterdam en ontmoet u op 11 en 12 Oktober in Rotterdam Ahoy 10.000 zakelijke bezoekers. Uw pakket bestaat uit:

  • Standruimte van 4 x 2 meter voor 2 dagen, inclusief vloerbedekking, frieslijst met naamsvermelding en 2 spots
  • Statafel en 2 krukken
  • 50 toegangskaarten voor uw relaties
  • 1 parkeerkaart per standhouder
  • Vermelding op de website
  • Vermelding in het eventmagazine op deelnemerslijst
  • Vermelding op social media

Inschrijven is mogelijk via de website. Heeft u vragen, mail naar info@businesschallengerotterdam.nl of bel 078-6773202.

Business Challenge Rotterdam op 11 & 12 Oktober

Business Challenge Rotterdam op 11 & 12 Oktober

Dit jaar wordt Business Challenge Rotterdam gehouden op 11 en 12 Oktober. Zo’n 7.000 zakelijke bezoekers uit Rotterdam en omgeving komen samen om te netwerken, inspiratie op te doen en zakenrelaties te ontmoeten.