Hét grootste netwerk evenement van regio Rijnmond

Deelnemen aan Business Challenge Rotterdam op 11 en 12 Oktober 2017 is de kans om nieuwe en bestaande relaties te ontmoeten. Tijdens deze speciale bijeenkomsten die exclusief toegankelijk zijn voor vertegenwoordigers vanstandhouders leert u de andere deelnemers kennen. Bovendien rekenen we op ruim 10.000 bezoekers. Alle standhouders ontvangen namelijk 50 toegangskaarten voor relaties. 

Inspireren

Tijdens Business Challenge Rotterdam willen we bezoekers inspireren. Dat doen we door gedurende het evenement workshops en lezingen te organiseren. Tijdens de eerste editie sprak Hans Smits bijvoorbeeld op indringende wijze over leiderschap. Vooral de persoonlijke ervaringen van de president-commissaris van KLM maakten indruk. Net als het verhaal van Arjan Erkel, die als medewerker van Artsen Zonder Grenzen ruim 600 dagen werd ontvoerd. Tijdens de tweede editie verzorgde oud Burgemeester Ivo Opstelten de opening van Business Challenge Rotterdam op een indrukwekkende wijze. Ook deze tweede editie waren er diverse lezingen o.a. verzorgt door DRV Accountants en Adviseurs.

Relatiemarketing

Nodig uw beste relaties uit voor Business Challenge Rotterdam en praat met ze bij in een bijzondere omgeving. Bezoek een van de vele workshops of lezingen met ze waar ook een artiest op zal treden. Naast netwerken en inspiratie is ons evenement ook geschikt om aan relatiemarketing te doen. Ook een lunch of diner afgestemd op uw persoonlijke wensen behoort tot de mogelijkheden. Net als een lezing van een gastspreker naar uw keuze exclusief voor uw relaties. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.