Organisatie Business Challenge Rotterdam

Bas Lodder Bas Lodder
Organisator Business Challenge Rotterdam

Lodder Events & Producties is een jong en modern bedrijf dat gespecialiseerd is in de organisatie van grootschalige publieksevenementen, beurzen en netwerkbijeenkomsten. In 2014 werd het zusterbedrijf Lodder Sfeermakers uitgebreid met Lodder Events & Producties. Zoals de titel aangeeft ligt de focus van dit bedrijf zuiver op de (mede) organisatie van publieksevenementen en beurzen.

In samenwerking met derden worden ook bedrijfsfeesten en grote netwerkbijeenkomsten georganiseerd.

Jan Dirk Stouten Jan Dirk Stouten

Jan Dirk Stouten is met zijn gelijknamige bedrijf betrokken bij ongeveer 150 zakelijke bijeenkomsten per jaar. Ze leveren dagvoorzitters, presentatoren en gastsprekers voor congressen, debatten, symposia, bedrijfsfeesten en sponsoravonden bij sportverenigingen. Zelf is Jan Dirk een van de meest gevraagde dagvoorzitters van Nederland én is hij actief als sportverslaggever voor RTV Rijnmond. Hij is bovendien regelmatig te gast in Voetbal Inside op RTL7 en ‘De tafel van Kees’ van Fox Sports. Voor meer informatie: www.jandirkstouten.nl.

Perry Kentin Perry Kentin
Organisator Business Challenge Rotterdam

Naast de mede-organisatie van Business Challenge Rotterdam organiseert LMG strategie+creatie diverse zakelijke evenementen als het vip-dorp bij de finish van de Tour de France in Zeeland (2015), 30 jaar Oosterscheldekering, netwerkbeurs Contacta.nl en Foodexpo.nl. In basis is LMG een reclamebureau voor strategie en creatie. Zij adviseren op het gebied van merkstrategie, marketing en positionering. Voor regionale en nationale klanten verzorgt LMG grafisch ontwerp, websites, webshops, film en social media campagnes. Daarbij wordt het resultaat voor de klant altijd voor ogen gehouden.

Organisatie

Lodder Events & Producties
Energieweg 25
3281 NH Numansdorp
078-6773202

Natasja Peeman
natasja.peeman@lodder-events.nl

LMG Exhibitions
Frans den Hollanderlaan 10a
4461 HN Goes
0113-850899
info@lmg.nl

Contactformulier