Lodder Events & Producties

Lodder Events & Producties

Lodder Events & Producties is een jong en modern bedrijf dat gespecialiseerd is in de organisatie van grootschalige publieksevenementen, beurzen en netwerkbijeenkomsten. In 2014 werd het zusterbedrijf Lodder Sfeermakers uit- gebreid met Lodder Events & Producties. Zoals de titel aangeeft ligt de focus van dit bedrijf zuiver op de (mede) organisatie van publieksevenementen en beurzen. In samenwerking met derden worden ook bedrijfsfeesten en grote netwerkbijeenkomsten georganiseerd.

Business Netwerk Rijnmond

Business Netwerk Rijnmond

Business Netwerk Rijnmond is een regionaal zakenplatform met ruim tweehonderd aangesloten bedrijven en organisaties in de regio Rijnmond. Doelstelling is om bedrijven en organisaties met elkaar te verbinden, waardoor leadgeneration en new business voor partners en leden gegenereerd wordt.

LMG strategie+creatie

LMG strategie+creatie

Om een idee succesvol te vermarkten, is meer nodig dan creativiteit alleen. Ook de gekozen methodiek en gestelde doelen zijn van essentieel belang om een beslissingsproces positief te beïnvloeden. Daarnaast spelen factoren als vindbaarheid en relevantie een belangrijke rol, in een tijd waar conversies, clicks en likes steeds vaker het resultaat van een campagne bepalen. Kortom, een goed idee is een prima start, maar dan ben je nog maar op de helft.

Friends in Business

Friends in Business

Friends in Business is een sterk collectief van meer dan 120 belangrijke bedrijven.

RTV Rijnmond

RTV Rijnmond